Što su to 2002 Novosti?

FAQ Item 1 Što je 2002 News?

Tu si, i što sad? 🙂

Pitanja i Odgovori

-Što je 2002 News? Zašto sam uopće ovdje?

telomere - krivac za starost

Studio 2002 News experimentalne su stranice Studija 2002, pokušaj da se “ožive” 2002 stranice koje su (ipak) statične već duže vrijeme /takve su i zamišljene/ – donošenjem nekih novosti ili elemenata interesantnih za našu domenu; mediju i multimediju, audio i video. 2002 News NISU klasične News stranice, prvenstveno su experiment sa CMS-om (Content management System), ujedno i free software Joomla. A zašto ste ovdje? Doveli su Vas Cyber putovi, možda ste i naš stari posjetitelj?

-Novosti mi i nisu baš neke novosti, to je uglavnom preneseno sa drugih web portala? Doduše, vidim da sada postoje i Tekuće Novosti?

blur

Točno. Tekuće Novosti su RSS opcijom preuzete sa prijateljskih siteova i pružaju aktualne novosti profila koji Vi odaberete. Arhivske Novosti su, kako je već i u naslovu naznačeno, novosti preuzete random opcijom sa hrvatskog Weba, ali već smo naznačili da to i nisu novosti nego samo neke interesantne natuknice. 2002 News će objevljivati nešto možda mnogo interesantnije, a to su kolumne nekih interesantnih likova. Ukoliko Vam se sve to još uvijek čini bez veze, učinite ovako: kliknite Alt + F4 i sve ste riješili. Druga je opcija da sami napišete nešto pametno, bilo vijest, komentar, kritiku ili članak i tako možda započnete svoju karijeru te vrste a u najmanju ruke oplemenite ove stranice.

-Kako ću to učiniti? Želim napisati nešto što će se pojaviti na Webu, eto, na 2002 stranicama za početak…

Vrlo jednostavno. Postanite naš suradnik. Kliknite u izborniku lijevo na glavnoj stranici pored No account yet na Register. Tada se registrirajte i postanite sudionik svega ovoga. Cijeli Vas proces ama baš na ništa ne obavezuje, možete se ulogirati i sutra već zaboraviti na sve ili, druga je opcija; napisati nešto – nakon što vam admin odobri pristup u sekciju za dodavanje sadržaja. Vaši podaci neće biti zloupotrijebljeni niti će Vam se naplatiti bilo što.

-Admin? To je neki Bosanac? Kada će se to napraviti, odobriti me?

Admin je skraćenica od administrator, biti će to netko iz Studija 2002; Webmaster, Josip Canaby, Merino, Luke Short ili miss Benfica a dobrodošli su svi; Bosanci, Slovenci, Srbi ili Australci koji će napisati nešto suvislo, i ponuditi to Web auditoriju. Što se tiče vremena kada će to biti odobreno, najvjerojatnije – odmah.

-Ja znam da je područje interesa Studija 2002 muzika, video i mediji, ali ja želim pisati sasvim nešto drugo, to nema veze sa vašom tematikom. Što ću sad?

Pišite nam. Ne ograničavamo se samo na audio i video jer, sve je Rock and Roll. Ići će online ako ne vrijedja treće osobe, nije protiv zakona… znate ono. Ukoliko je interesantno, i iako je van naše glavne tematike, udijeli’ćemo Vam kolumnu i link stranicu.

-To mi je interesantno, ali želim Vas pitati još nešto što ne piše ovdje?

Do čitanja. Srdačno.

-Tako to bijaše prije više od nekoliko godina. Ako ste baš zapeli za vijesti, izaberite Portal Vijesti Uživo, a ukoliko ipak želite nešto napisati u našim i Vašim vijestima ovdje; naravno da je i to moguće. Čak i više od toga, možda čak možete pisati i Blog, na engleskom ili hrvatskom, na ovim ili drugim prijateljskim stranicama. Pišite nam, ili izaberite nekog od naših kolumnista:


Čitajte, i Pišite nam na e-mail: studio@studio2002.com

01101

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

VAŽNO Preduvjet za nastavak, riješi ovaj mali zadatak (sigurno ćeš znati ovo riješiti, i potvrdi nam da nisi boot) :)

Koliko je 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: